Healer

by , under Uncategorized

HEALER, ik ben healer op het heerlijke vrouwenfestival in België. Wat is healen voor mij? Voor jou? Dit jaar waarin ik zoveel aardse stappen zette en de man in mij omarmde, is het nu tijd om mijn Healer en verbinding met boven te verdiepen of in het licht te zetten. Door te onderzoeken en met andere healers samen het healingveld te zijn. Eens te kijken naar hen maar eerst mijn eigen zoektocht verwoorden, belichten. Toen ik de oproep maanden geleden zag, werd mijn hart hierin aangeraakt, healer zijn bij het vrouwenfestival, ben ik wel een healer? Ik wilde het vroeger zo enorm graag, mensen helpen….Universul White Thime Healing, Polariteitsmassage, de opleiding mediumschap bij josé Gosschalk, kristallen healing opleiding en Munay-Ki.

Ondertussen heb ik me zoveel meer aards bij mensen leren zijn, hierin zoveel mensen zien groeien en openen. En toch gebeurt er nog iets meer als ik me verbind met het grotere, de spirits, mezelf wat naar achter breng en mijn healingvrouwspirits door me heen werken. Daar is het nog mooier en voller/of juist leger meer ÉÉN. Maar kan dat wel als boerendochter dit gewoon zijn en uit dragen? Ik ben masseur en een goeie, dat is al heel wat. Het vak bij Geert geleerd, al jaren mag ik werken/masseren/healen bij Lakech, alle mensen die geregeld op mijn tafel liggen, de IMstudenten waar ik zo dichtbij mag zijn en waar ik zo mee groei, waar we samen mens zijn in groep en elkaar leren masseren. Aanraken en raken in zijn, Ont Moeten is mijn drijfveer.

Dan Healen, In een oude Happinez over helen en genezen, lees ik de woorden; “Healers werken met Universele levensenergie”. Nou graag. “Healers zijn al zo oud als de mensheid. Mensen die werken me Kosmische energie of universele levensenergie die door alle levende wezens stroomt, om zichzelf en anderen te helpen. Als deze energie onbelemmerd door ons heen stroomt, voelen we ons goed en zijn we gezond. Zodra er, om een andere reden dan ook een verstoring in deze stroom komt, kunnen er psychische klachten ontstaan die uiteindelijk kunnne leiden tot lichamelijke problemen. Het doel van de healer is om deze blokkades op te sporen (reading) en op te heffen  (healing) zodat de verstoorde energiestroom weer vrij kan stromen. Maar er is vertrouwen nodig om jezelf in de handen van een healer te leggen. Veel vertrouwen”. Ikzelf geloof erg in bedding zijn om jezelf te ontmoeten, te ontspannen, veiligheid te ervaren een mogelijkheid om te groeien. Die bedding door me te verbinden met de Kosmos, mijn healingspirits, zodat er een gewijde ruimte ontstaat, waarin healing en heling kan plaats vinden. Maar vooral in zelf groei door alles in jezelf aan te kijken. Maar daar wil ik wel als healer bij zijn en je liefdevol ondersteunen.

Door me te verdiepen in de heksenvervolging en de geschiedenis van vrouwen, en mijn eigen verstopte kennis, me klein houden, omdat het zo enorm kwetsbaar voelt, maar door innerlijk werk, mooie grote voorbeelden en je eigen kwaliteiten meer en meer te zien. Hoort dit stuk er zeer zeker bij. Alles mag in het licht.

Dus ik ben 1 van de 28 healers die klaar staan om hun wijsheid, hun gave, en hun unieke ziel te delen met jullie. Heb je nood aan een luisterend oor? Wil je in rust even bijkomen? Ben je in een transformatieproces en heb je zin om er met iemand over te praten? Aan het vuur in het healingdorp zijn er steeds 3 healers aanwezig om je bij te staan, in rust laten zijn of jou een korte ondersteunende healing te geven zodat jouw proces op een makkelijkere manier kan doorstromen. www.vrouwenfestival.be

In mijn aangeleverde tekst is toegevoegd: “Als masseur heeft Dirna zich allerlei healing technieken eigen gemaakt die ze graag doorgeeft bij haar behandelingen”.

Welkom dus voor een healende behandeling bij het vrouwenfestival; ik neem mijn kristallen mee, heerlijke voedende olie, mijn warme handen en daarna weer gewoon thuis op mijn tafel of in de opleiding Integratieve Massage.

Ik ben een Healer.

Dirna